Vriendenweekenden

erop uit met Festivalcaravans

Als vrije vogels over de weg

Zijn jullie vrienden-/vriendinnenweekend plannen ook van de baan? Krijg ze weer 'back on track' met onze Festivalcaravans.

Vanaf nu is het mogelijk om samen met je vrienden onze caravans te huren. Samen met je beste vrienden er op uit en een onvergetelijke tijd tegemoet. Jij bepaalt zelf samen met je vrienden waar jullie verblijven en de caravans zullen 'uitklappen' voor een overnachting.

Tijdens het seizoen bieden wij jullie de mogelijkheid om gezamenlijk op pad te gaan. Kijk snel naar de beschikbaarheid van onze caravans.

Flexibele huurvoorwaarden

Op pad zonder planning? Toch nog liever een dagje extra de caravan huren? Bij ons is dat geen probleem!

Verzekerd op pad

Geen flauwekulletjes onderweg. Verzekerd de weg op voor de gehele huurperiode. Iedereen verdient een zorgeloze vakantie.

Ophalen of brengen

Geen ervaring met een caravan achter je auto rijden? Geen probleem, wij kunnen hem ook voor je wegbrengen naar je vakantiebestemming.

Betaalbaar

Het huren van een caravan is verassend betaalbaar. Al vanaf €52,5 per persoon voor een heel weekend!

Pre-pitched

Een voor opgezette caravan alvast op jouw vakantiebestemming? Dat kan! Laat ons weten wat, waar en wanneer en het wordt voor je geregeld.

Inpakken en wegwezen maar

Samen op pad met een caravan kent vele voordelen. Naast dat je mega veel ruimte hebt met meerdere caravans kun je ook alle spullen verdelen over de caravans.

Het is voordeliger om caravans te huren dan een grote villa met je vrienden.

De vrijheid is groter wanneer je met de caravans bent in tegenstelling tot een vakantiehuizen park.

Begin je eigen mini 'festival' met je vrienden.