Op vakantie

met een echte Festivalcaravan?

Vakantie caravans

Ben jij op zoek naar een leuke en voordelige manier om deze zomer op vakantie te gaan in eigen land? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Onze Festivalcaravans zijn vanaf nu ook te huur als caravan om mee op vakantie te gaan. Camping, eigen terrein of in de natuur, het kan allemaal met de Festivalcaravan.

Voor de zomer hebben wij verschillende pakketten samen gesteld waarmee jij zelf de keuze hebt over hoe je op pad gaat deze zomer. Van basic tot een geheel uitgeruste caravan in festival style.

Flexibele huurvoorwaarden

Op pad zonder planning? Toch nog liever een dagje extra de caravan huren? Bij ons is dat geen probleem!

Verzekerd op pad

Geen flauwekulletjes onderweg. Verzekerd de weg op voor de gehele huurperiode. Iedereen verdient een zorgeloze vakantie.

Ophalen of brengen

Geen ervaring met een caravan achter je auto rijden? Geen probleem, wij kunnen hem ook voor je wegbrengen naar je vakantiebestemming.

Betaalbaar

Het huren van een caravan is verassend betaalbaar. Al vanaf €52,5 per persoon voor een heel weekend!

Pre-pitched

Een voor opgezette caravan alvast op jouw vakantiebestemming? Dat kan! Laat ons weten wat, waar en wanneer en het wordt voor je geregeld.

Assortiment

Bij Festivalcaravans beschikken we over 25 caravans die allemaal zo de weg op kunnen. Het assortiment bestaat uit 2-, 3- of 4-persoons caravans.

Standaard zijn ze allemaal uitgerust met sanitair, koelkast en natuurlijk een heerlijk bedje. Verder heb je de mogelijkheid om de caravans uit te breiden met de volgende uitrustingen:

• Luifel
• Tafel
• Stoel

• Tapijt
• Buitenverlichting
• BBQ